Nuohoukset ja tulisijatarkastukset Porin alueella

Satanuohous Oy toteuttaa lakisääteiset nuohoukset ja tulisijatarkastukset vahvalla ammattitaidolla ja sertifioidulla osaamisella Porin alueella ja tilauksien mukaan tarvitteassa myös muualla Satakunnassa. Saat meiltä myös lintuverkkoasennukset piippuihin, piipunhattuja sekä tulipesien pienkorjauksia. Lue lisää nuohoojan palveluista ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Nuohoukset ja muut palvelut kotitalouksille ja yrityksille

Rakennuksen omistajalla ja haltijalla on pelastuslain mukaan velvollisuus huolehtia kiinteistön tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta ja pitää ne sellaisessa kunnossa, että niitä voidaan käyttää turvallisesti. Palvelut voi tilata vapaasti haluamaltaan palveluntarjoajalta, kunhan tällä on nuohoustyössä vaadittava pätevyys.

 

Satanuohous Oy tekee nuohoukset sekä kotitalouksille että yrityksille pätevästi, pitkällä kokemuksella ja työssä vaadittavalla ammattitaidolla. Puhdistamme ja tarkastamme tulisijat niin yritysrakennuksissa, asuinrakennuksissa kuin vapaa-ajanasunnoissakin.

Nuohoustöiden sisältö

Nuohouksessa puhdistamme ja tarkastamme tulisijan ja savuhormin niihin liittyvine osineen. Käyntimme yhteydessä arvioimme myös tulisijan ja savuhormin kuntoa, suojaetäisyyksien riittävyyttä, nuohousluukkujen tiiviyttä ja savupeltien toimintaa.

 

Saat suorittamastamme nuohouksesta ja tarkastuksesta itsellesi todistuksen. Nuohoustodistuksella voit tarvittaessa osoittaa valvontaa tekevälle pelastusviranomaiselle sen, että rakennuksen nuohouksesta on huolehdittu oikeaoppisesti. Nuohoojan nuohoustodistukseen kirjaamien havaintojen perusteella voit myös seurata ja arvioida tulisijan ja hormin kunnon kehittymistä.

Hinnasto

Meiltä myös muut tulisijan turvallisuutta lisäävät työt

Tarjoamme myös muita tulisijan ja hormin turvallisuutta lisääviä palveluita. Meiltä löytyvät sopivat välineet katolla tapahtuviin töihin.

  • Teemme lintuverkkoasennuksia piippuihin. Lintuverkon avulla estät eläinten pääsemisen hormiin.

  • Asennamme piipunhatut paikoilleen. Oikeanlainen piipunhattu savupiipun päällä suojaa hormia sadevesiltä, lumelta, rapautumiselta ja roskilta.

  • Teemme myös tulipesien pienkorjauksia.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot